Levering & retour

Levering

kralen en kralen heeft de meeste artikelen op voorraad. Bestellingen worden zo snel mogelijk afgeleverd.

  • Bij betaling vooraf versturen wij de bestelde artikelen in de regel binnenĀ  3 werkdagen na ontvangst van de betaling.

De genoemde levertijden zijn indicatief en geldt nimmer als fatale termijn. Overschrijding van enige leveringstermijn geeft de Klant geen recht op schadevergoeding en evenmin het recht de bestelling te annuleren dan wel de overeenkomst te ontbinden, tenzij de overschrijding van de leveringstermijn zodanig is dat van de Klant redelijkerwijs niet kan worden verlangd dat de Klant de overeenkomst in stand laat. De Klant is in dat geval gerechtigd de bestelling te annuleren dan wel de overeenkomst te ontbinden voor zover dat noodzakelijk is. Eventueel reeds betaalde gelden zullen worden geretourneerd.

Alle bestellingen worden verzonden met POSTNL. Wij zorgen voor een goede verpakking in bubbeltjes enveloppe of doosje. Voor een overzicht van de verschillende verzendmethoden, kijkt u bij verzendkosten.

Retour

De Klant dient rekening te houden met geringe maat- en kleurverschillen van de op de internetsite afgebeelde producten. Indien de producten niet aan de overeenkomst beantwoorden, dient u kralen en kralen daarvan zo spoedig mogelijk en in ieder geval binnen 14 werkdagen na de aflevering te retourneren.

Indien u een product om welke reden dan ook niet wenst af te nemen, heeft u het recht het product binnen 14 werkdagen na aflevering aan kralen en kralen te retourneren. Er kan doormiddel van het Formulier voor herroepping dat onderaan deze pagina staat. Retourzendingen worden in dit geval slechts geaccepteerd indien de producten niet beschadigd of gebruikt zijn. Indien de Klant gebruik maakt van het recht zoals vermeld in het vorige lid, dan draagt kralen en kralen zorg voor terugbetaling binnen 14 dagen van het door de Klant aan kralen en kralen betaalde.

Indien er verzendkosten zijn berekend bij de bestelling worden deze ook terug betaald aan de klant. De retourverzendkosten van de klant naar de webshop komen wel voorr rekening van de klant en worden dus niet vergoed door de webshop.

Kralen en kralen betaald op dezelfde manier terug als dat er betaald is. Dat wil zeggen dat als er met een tegoedbon betaald is, u ook een tegoedbon terug krijgt, en als er een betaling via overboeking of ideal heeft plaatsgevonden deze terug overgemaakt word op de rekening.

Klik hier voor het formulier van herroeping

Pin It on Pinterest

Share This