Overname Kralen en Kralen

Mijn naam is Cindy. Ik ben de trotse eigenaresse van de webwinkel kralen en kralen

Kralen en kralen is in 2004 opgericht met heel veel passie voor sieraden maken. Ikzelf heb de zaak in 2008 overgenomen omdat ik niets liever eigen ondernemer wilde zijn. Dit heb ik met heel veel plezier gedaan, en doe ik nog steeds. Wij bestaan dus al 12 jaar.

Helaas door o.a. veel drukte in privé heb ik besloten dat ik Kralen en Kralen wil verkopen. Ik heb altijd uit voorraad geleverd. Er is een behoorlijke voorraad. Ik ben op zoek naar iemand die dezelfde passie heeft en dit voort wil zetten.

Wij draaien wij op CMS, dit is super makkelijk te onderhouden. Op het moment is er een gloednieuwe website in ontwikkeling om weer te voldoen aan ale nieuwe eisen en om de website ook voor mobiel en tablet goed zichtbaar te maken.

Wat bieden wij ter overnamen aan:
Een kant en klare website met domeinnamen
De volledige voorraad
Stellingen, kasten en alle opbergbakken
Inventaris (zakjes, plakbandrollers, enz.
Alle digitale bestanden (foto’s ed.)
Klantenbestand en leveranciers
Facebook pagina, Instagram en twitter account

Hebt u serieus interesse, neem contact met ons op.

Pin It on Pinterest

Share This